Kategorie

Novinky v e-shopu

Facebook

Blog

Přejít na blog

Shadow Rap Shad Deep

Shadow Rap Shad Deep

Wobler Rapala Shadow Rap Shad Deep způsobí převrat na trhu. Pomocí této nástrahy obelstíte dravce především zrána, kdy největší ryby procitnou díky agresivní živosti nástrahy. Speciální lakovaná povrchová úprava „Frosted“ absorbuje světlo a redukuje odlesky. Tím se výrazně přibližuje skutečnému povrchu ryby, který se ji snaží zneviditelnit, anebo alespoň co nejlépe maskovat ve vodě. Nástraha střední velikosti je mimořádně atraktivní pro převážnou většinu sladkovodních i mořských dravců. Wobler je vybaven přímým ergonomickým nořítkem, které se postará o hluboké ponoření do pracovní hloubky 1,5 až 1,8 m, které je důležité pro nástrahy typu jerk shad. Dva trojháčky nebrání přirozenému pohybu nástrahy ve vodě. Nástraha má velmi charakteristickou siluetu s vysoce zakřiveným hřbeten, který jí vynesl přezdívku „hrbáč“. Její vzplývavost je optimalizována zvětšenou plochou povrchu. Speciální lakovaná povrchová úprava "Frosted" redukuje odlesky a absorbuje světlo do tělíčka, čímž vytváří mnohem realističtější siluetu ve větším rozsahu světelného spektra. Vzniká tak silueta při okrajích lépe maskující, navozující přízračný vzhled. 
Nástraha je určena pro vystopování velkých dravců na velkých a hlubokých vodách. Ačkoliv se nástraha pohybuje v hloubkách dosahujících téměř dvou metrů, je to tak účinný jerkbait, že zvládne vylákat dravce z hloubky až pěti metrů, kde číhají u dna a útočí ze zálohy. 
Wobler je určen i pro zábavu – rybář s ním může zkoušet různé techniky lovu. Wobler je ideální pro jemnou a nenápadnou prezentaci, což je technika ideální pro časné ranní hodiny na nenarušených a klidných březích, dále pro dynamický pohyb, který vyprovokuje dravce k agresivní štvanici, až po silně rušivý rybolov. Tato technika je vhodná především tam, kde se zdá loviště totálně „mrtvé“, kde se nic neděje a kde není zdánlivě šance na úspěch. Právě více hluku, více pohybu, více vzrušení ve vodě může situaci dokonale a překvapivě změnit – je to cesta, která probere ze zdánlivé letargie třeba i velmi velkou štiku, která se nakonec rozhodne nástrahu napadnout. 
Nástrahy Shadow Rap Shad Deep se jistě stanou šampiony ve výbavě každého rybáře právě díky univerzálnosti použití. Podle potřeby a situace na vodě mohou pracovat klidně, diskrétně a opatrně, nebo naopak dynamicky, silně a agresivně, takže s nimi lze prozkoumat vodní plochu různými metodami a vyzkoušet různé vzorce chování dravých ryb, což výrazně zvyšuje šanci na úspěch. 


Filtrování dle parametrů
Zobrazeno 1 – 6 z 6 položek
Zobrazeno 1 – 6 z 6 položek