Kategorie

Novinky v e-shopu

Facebook

Blog

Přejít na blog

Rippery Easy Shiner

Rippery Easy Shiner

Ripper Keitech Easy Shinner je doslova legendární nástraha z dílny japonské společnosti Keitech. Samozřejmostí jsou částečky hrubé soli, silné olihňové aroma a neodolatelný pohyb, který je do slova magnetem na okouny, candáty, štiky i pstruhy.

Keitech Easy Shiner vznikl kombinací nejosvědčenějších nástrah značky Keitech, tedy kombinací nástrah Shad Impact - tělíčka a Swing Impact - ocásku. Ploché tělo Easy Shineru se neodolatelně naklání do stran a udává tak rytmus v jakém pracuje jeho ocasní část zakončená kopýtkem.

Nástraha je vyrobena z extra měkkého silikonu, obsahuje hrubé kousky soli a atraktant s příchutí olihně, jehož vůně je nesmírně účinná při chytání okounů, candátů, štik i pstruhů. Ve větších velikost je vhodný taktéž k lovu sumců. Na spodní i horní straně se nacházejí otvory, díky kterým se dá dokonale nastražit na Offsetový háček.

Část umělé nástrahy mezi tělem kopýtkem na ocásku je velice tenká což zajišťuje, že Keitech Easy Shiner se lákavě a výrazně pohybuje jak do stran, tak lákavě kmitá ocáskem i při velice pomalém vedení, či samotném propadu nástrahy vodním sloupcem.

Je to do slova legendární a fantastická nástraha z dílny Keitech pro přívlač, vhodná na lov pstruhů, okounů, candátů a štik. Nástrahu lze vláčet na klasické jigové hlavičce, lze použít také na Drop Shot, Carolina či Texas návazce. 

Filtrování dle parametrů
Zobrazeno 1 – 24 z 143 položek
Zobrazeno 1 – 24 z 143 položek