Kategorie

Novinky v e-shopu

Facebook

Blog

Přejít na blog

Wobler DUO Realis Pencil 65 Prism Smelt Zobrazit větší

Wobler DUO Realis Pencil 65 Prism Smelt

Jeden z nejzábavnějších woblerů, které máme v nabídce. Zábavu samozřejmě přináší již samotný lov na povrchové nástrahy.

Více informací

DUO

PE65_ADA3093

Nový produkt

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

399 Kč

387 Kč po registraci

Wobler DUO Realis Pencil je jeden z nejzábavnějších woblerů, které máme v nabídce. Zábavu samozřejmě přináší již samotný lov na povrchové nástrahy. Pokud však máte navíc wobler, který se snadno ovládá, má skvělé letové vlastnosti, inovativní systém „Double Knock“ a navíc tu správnou barva pro Váš oblíbený revír nebudete chtít od vody odejít. Tato nástraha je vhodná na boleny, štiky a velké okouny. Woblery Realis Pencil jsou vybaveny systémem Double Knock Rattle System. Tento systém je zcela originální a dělá z Pencilu od DUO tak skvělý wobler. Koncept zátěže je zcela odlišný od jiných modelů. Hlavní zátěž v podobě velké kuličky je napevno usazena v zadní části wobleru, nikoliv jeho středu. Díky tomu při zastavení zaujme woblery téměř vertikální polohu. Dravec tak „vidí“ a útočí na větší část wobleru, což zvyšuje pravděpodobnost úspěšného záseku. Druhá pohyblivá kulička je také usazena v zadní části wobleru a vyvolává zvukový i vibrační efekt. Vibrační efekt nastává při pohybu wobleru ze strany na stranu. Jedná se o málo slyšitelný zvuk, který však dodává vibrace celému wobleru. Zvukový efekt nastává nárazem pohyblivé zátěže do pevné. Síla zvuku je závislá na síle trhnutí woblerem při vedení ve stylu „Walk the Dog“. Další předností tohoto revolučního systému umístění zátěže spočívá v dosažení delších náhozů při srovnatelné váze jiných pencilů a také větší stabilita wobleru a přesnost hodů při bočním větru.

Jak vodit Realis Pencil:
1) Styl „Walk the Dog“- Pencily obecně dosahují nejlepších výsledků při tomto stylu vedení. Vedení spočívá v neustálém poškubávání špičkou prutu v délce kolem 10-20 cm. U této techniky je důležité zachování stejné délky trhnutí v kombinaci s neustálím namotáváním. Vyžaduje to trochu cviku, ale výsledky rozhodně stojí za to!

2) Styl ,, Slow Walk the Dog “ - pokud cílíte na velké opatrné ryby doporučujeme vedení více zpomalit, kdy mezi jednotlivými trhnutími necháte krátkou pauzu. Zároveň se lehce prodlouží délka trhnutí na cca 25-30 cm (jedná se o přibližný údaj). Toto vedení se mimo řádně osvědčilo při lovu štik a tloušťů.

  • barva Prism Smelt
  • délka 6,5 cm
  • váha 5,5 g
  • plovoucí - hladinový
  • vhodné na okouny, tlouště, boleny, štiky, ...
  • Typ wobleru Bezlopatkové
  • Délka nástrahy 61 až 80 mm
  • Potápivost wobleru Plovoucí
  • Pracovní hloubka 0 m - hladinové
Osobní odběr v naší prodejně v Olomouci
O termínu vyzvednutí budete informováni
Zdarma
 
GLS ParcelShop - osobní odběr na výdejním místě
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání (max. délka zásilky 100 cm)
49 Kč
 
GLS - doručení na adresu
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání
69 Kč
 
Česká pošta - balík Do balíkovny
1 až 2 dny (max. rozměr 50x50x70 cm)
59 Kč
 
Česká pošta - balík Na poštu
1 až 2 dny
79 Kč
 
Česká pošta - balík Do ruky
1 až 2 dny
89 Kč
 

Podobné produkty