Kategorie

Novinky v e-shopu

Facebook

Blog

Přejít na blog

Cikáda DUO Realis Koshinmushi 30 Honey Bug Zobrazit větší

Cikáda DUO Realis Koshinmushi 30 Honey Bug

Nejmenší velikost oblíbených cikád DUO. Cikády zažívají v poslední době velký boom a není se čemu divit. V Evropě tento typ nástrah dosud nebyl příliš známý a o to lepší výsledky přináší.

Více informací

DUO

KM30_ACC3266

Nový produkt

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

429 Kč

416 Kč po registraci

Cikáda DUO Realis Koshinmushi, nejmenší velikost oblíbených cikád DUO. Cikády zažívají v poslední době velký boom a není se čemu divit. V Evropě tento typ nástrah dosud nebyl příliš známý a o to lepší výsledky přináší. Největší úspěchy podle očekávání přináší cikády letních měsících, kdy jsou ryby nejaktivnější. Při lovu na hladinové nástrahy je třeba si uvědomit, že dravci vidí wobler nejčastěji zespodu směrem k obloze. Proto jsme se při výběru barev soustředili primárně na tento kontrast. V nabídce tak naleznete černou Abuzerami, která se skvěle hodí pro lovu za jasných slunečních dní. Pokud je zataženo je dobré zvolit světlé bříško Frogster Flye. Hnědá (Beetle) a zelená barva (Kinkane) jsou univerzální barvy pro většinu situací. Inženýři z DUO vždy hledají způsob, jak zlepšit něco dokonalého a u Koshinmushi se jim to opravdu povedlo! Koshinmushi je vlastně taková skládačka, kterou si lze upravit podle vlastních potřeb. Středové očko, do kterého je upevněn trojháček funguje jako šroub. Celé Koshinmushi je tak rozebíratelné a díky tomu lze tak kombinovat různě barevné části mezi sebou. Například na zelený Frogster Fly můžete dát černé bříško z Abuzerami. Vyměnit lze také i gumové nožičky za jiné materiály – což však nedoporučujeme, protože nožičky jsou ze speciálního materiálu, který vysílá vibrace při tažení. Výrobci své produkty často komplikují a přidávají do nich různé pohyblivé části, které mají tendenci se porouchávat. V DUO se zaměřili na samotný základ – materiál nástrahy. Místo pohyblivých křídel jsou u Koshinmushi pevná zhotovená z elastomeru, který je měkký, ale zároveň pevný a odolný. Samotné tělo je vyrobené z odolné plastové směsi. Fantastické barevné kombinace se speciální úpravou jsou dílem pana Aiby, které ve svém oboru patří k absolutní špičce.

Jak Realis Koshinmushi vodit:
Vedení cikád je v podstatě jednoduché a vodí se velmi podobně jako plouvoucí Spinbaity. Základem je kontinuální přitahování střední rychlostí, kdy wobler díky speciálnímu tvaru křídel kmitá ze strany na stranu a dává o sobě hodně vědět. Pohyb připomíná topící se hmyz. Toto klasické vedení je dobré občas proložit pauzou a velmi jemným pocukáváním dráždit dravce k útoku. S trochou cviku se dá naučit jemný pohyb, kdy od nástrahy jdou pouze malé vlnky, přestože se nástraha prakticky nehýbe. Tento jemný pohyb je často nejúčinnější především na velké tlouště, kdy sbírají hmyz z hladiny.
 
  • barva Honey Bug
  • délka 3 cm
  • váha 3,1 g
  • plovoucí - hladinový
  • vhodné na okouny, tlouště, boleny, ...
  • Typ wobleru Bezlopatkové
  • Délka nástrahy 0 až 40 mm
  • Potápivost wobleru Plovoucí
  • Pracovní hloubka 0 m - hladinové
Osobní odběr v naší prodejně v Olomouci
O termínu vyzvednutí budete informováni
Zdarma
 
GLS ParcelShop - osobní odběr na výdejním místě
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání (max. délka zásilky 100 cm)
49 Kč
 
GLS - doručení na adresu
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání
69 Kč
 
Česká pošta - balík Do balíkovny
1 až 2 dny (max. rozměr 50x50x70 cm)
59 Kč
 
Česká pošta - balík Na poštu
1 až 2 dny
79 Kč
 
Česká pošta - balík Do ruky
1 až 2 dny
89 Kč
 

Podobné produkty