Kategorie

Novinky v e-shopu

Facebook

Blog

Přejít na blog

Wobler DUO Realis Popper 64 Neo Pearl Zobrazit větší

Wobler DUO Realis Popper 64 Neo Pearl

Má poměrně vysokou hmotnost, ideální délku, skvělou aerodynamiku, specifické vyvážení a inovativní tvar tlamičky. To jsou klíčový vlastnosti, které z pop Realis Popper 64 dělá tak skvělý pop.

Více informací

DUO

PO64_ACC3008

Nový produkt

1 ks

Dostupnost: ihned k dodání

399 Kč

387 Kč po registraci

Wobler DUO Realis Popper má poměrně vysokou hmotnost, ideální délku, skvělou aerodynamiku, specifické vyvážení a inovativní tvar tlamičky. To jsou klíčový vlastnosti, které z pop Realis Popper 64 dělá tak skvělý pop.. Právě tvar “tlamičky” a systém vyvážení jej odlišují od zbytku popů na trhu.

Na první pohled se může zdát, že vyrobit dobrý popper není nic složitého, ovšem opak je pravdou. Nefunkčních popperů je na trhu až překvapivě hodně. Ostatní výrobci se většinou soustředí pouze na vzhled nástrah. DUO se zaměřuje na celý design včetně vnitřní konstrukce. Každému se občas stane, že wobler po náhozu narazí do skal, kamenů nebo pilířů. To může způsobit zničení wobleru. Popper DUO je navržen tak aby odolal i těmto nehodám. Zvýšená tloušťka stěn a vnitřních přepážek wobleru zajišťuje odolnost těla a tím i jeho trvanlivost.

Popnutí které popper DUO vytváří, vytlačuje více vody, a to i při menším škubnutím prutu. Toho je dosaženo díky tenkému šikmému okraji „tlamičky“ – tzv. „deflektoru“.  Během přitahování doporučujeme zastavit a nechat potopit zadní část wobleru, poté s ním „POPněte“, uvidíte pořádné šplouchnutí s velkým množstvím vody. Přesně to dráždí dravce k útoku.

Jak vodit Realis Popper 64:
1) Klasický styl ,,popování” Popper lze v základu vést dvě způsoby. První, účinný zejména na okouny je série krátkých škubnutí s pauzou. Pauzu doporučujeme v délce 1-3 sekundy. Tento agresivnější styl mají okouni velmi rádi. Na štiky se nám pak nejvíce osvědčila série delších škubnutí v délce cca 30-40 cm v kombinaci s monotoniím přitahováním a občasnou pauzou.

2) Styl „walk the dog“ Tento styl spočívá v rozpohybování popperu ze strany na stranu. Toho dosáhnete poškubáváním špičkou prutu v délce kolem 15-25 cm. U této technicky je důležitá zachování stejné délky trhnutí v kombinaci s neustálím namotáváním. Vyžaduje to trochu cviku, ale výsledky rozhodně stojí za to!

  • barva Neo Pearl
  • délka 6,4 cm
  • váha 9 g
  • plovoucí - hladinový
  • vhodné na okouny, tlouště, boleny, štiky, ...
  • Typ wobleru Bezlopatkové
  • Délka nástrahy 61 až 80 mm
  • Potápivost wobleru Plovoucí
  • Pracovní hloubka 0 m - hladinové
Osobní odběr v naší prodejně v Olomouci
O termínu vyzvednutí budete informováni
Zdarma
 
GLS ParcelShop - osobní odběr na výdejním místě
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání (max. délka zásilky 100 cm)
49 Kč
 
GLS - doručení na adresu
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání
69 Kč
 
Česká pošta - balík Do balíkovny
1 až 2 dny (max. rozměr 50x50x70 cm)
59 Kč
 
Česká pošta - balík Na poštu
1 až 2 dny
79 Kč
 
Česká pošta - balík Do ruky
1 až 2 dny
89 Kč
 

Podobné produkty