Kategórie

Nové produkty

Facebook

Blog

Navštívte náš blog

Okoun Savage Gear 4D Line Thru Perch 17 cm Firetiger Zväčšiť

Ostriež Savage Gear 4D Line Thru Perch 17 cm Firetiger

Štvrtá dimenzia tejto obľúbenej nástrahy je tvorená detailnou fotochromatickou potlačou a provokatívnou vôňou samotnej nástrahy.

Viac detailov

Savage Gear

57421

Nový produkt

1 ks

Dostupnosť: ihned k dodání

24,50€

23,77€ po registraci

Ostriež Savage Gear 4D Line Thru Perch , štvrtá dimenzia je tvorená našou detailnou fotochromatickou potlačou a vôňou, ktorá vyvoláva útoky! Detaily sú neuveriteľné a tak živé, že bude pre dravcov prakticky nemožné, aby odolali poriadnemu útoku na nástrahu! Každý farebný variant nástrahy bol starostlivo testovaný a vyladený k dokonalosti. Pri výrobe je do zmesi pridávaný výťažok z kreviet a morská soľ, takže nástrahy sa vyrábajú z už veľmi atraktívnej zmesi, ktorej lákavosť je založená na kombinácii týchto dvoch atraktorov – kreviet a morskej soli. V konečnej fáze výroby, kedy sú nástrahy už hotové, sa na ich povrch znovu aplikuje táto lákavá zmes atraktantov, čím sa ich atraktivita ešte umocňuje!

Tieto nástrahy sú vyrábané so širším vnútorným otvorom, takže výmena laniek je oveľa jednoduchšia. Sú dodávané na montáži s lankom Carbon49 a klipom. Nástrahy disponujú slotom v zadnej časti tela pre pstružiu peletu, alebo atraktantovú pastu. Perfektný realistický pohyb po krivke v tvare S v kombinácii s dokonalou fotochromatickou potlačou a materiálom napusteným lákavými atraktormi robí túto skvelú nástrahu ešte efektívnejšie! 

Vnútorný otvor na lanko dáva nástrahe akciu veľmi blízku skutočnému živému ostrieži. V dnešnej dobe, keď sú ostrieži bežnou súčasťou jedálnička všetkých šťúk, táto nástraha chytí skutočné zubaté monštrá! 

 

  • farba Firetiger
  • dĺžka 17 cm
  • váha 63 g
  • pomaly potápavý
  • 4D fotochromatická potlač
  • vôňa vyvolávajúca útoky
  • ľahká výmena lanka
  • nastražené na montáži s lankom Carbon49 a červenými Y-trojháčikmi
  • Typ gumové nástrahy Realistické
  • Délka nástrahy 161 až 200 mm
Osobní odběr v naší prodejně v Olomouci
O termínu vyzvednutí Vás budeme informovat
Zadarmo
 
GLS ParcelShop - osobní odběr na výdejním místě
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání (max. délka zásilky 100 cm, nelze použít pro zaslání rybářských prutů)
1,94€
 
GLS - doručení na adresu
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání
2,73€
 
Česká pošta - balík Do balíkovny
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání (max. rozměr 50x50x70 cm, nelze použít pro zaslání rybářských prutů)
2,33€
 
Česká pošta - balík Na poštu
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání
3,12€
 
Česká pošta - balík Do ruky
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání
3,52€
 

Podobné produkty