Kategórie

Nové produkty

Facebook

Blog

Navštívte náš blog

Rybársky kufor Versus VS 3080 čierny (48x35,6x18,6)

Profesionálny rybársky kufor od japonskej firmy VERSUS vyrobený z tých najkvalitnejších plastov, ktoré sú garanciou vysokej funkčnosti a trvanlivosti. Výnimočná kvalita a variabilita, to je VERSUS.

Viac detailov

Versus

VS308000

Nový produkt

1 ks

Dostupnosť: ihned k dodání

81,88€

79,43€ po registraci

Profesionálny rybársky kufor Versus VS 3080 vyrobený z tých najkvalitnejších plastov, ktoré sú garanciou vysokej funkčnosti a trvanlivosti. Výnimočná kvalita a variabilita, to je VERSUS.

Kryt je z veľmi húževnatého a odolného materiálu. Mikrorebrovanie v hornej časti kufra vám dovolí využiť každý kúsok priestoru. Prepážky môžu byť prenastavené do mnohých rôznych variantov. Možnosť vložiť krabičku typu SFC LL a tri WG 9 alebo WP 3 (všetky uvedené krabičky sa predávajú zvlášť). Telo je vyrobené z nárazuvzdorného polyméru. Na zaistenie funkčnosti a dlhej životnosti je krúžok zámku z nerezovej ocele. Pánty sú vyrobené z vysoko odolnej nerezovej ocele. Do priestoru s priečkami na vláčacie nástrahy je možné vložiť kufor VS 4060, ktorý sa predáva zvlášť. Horná časť má na bokoch odvetrávacie otvory. Možnosť vložiť krabičky SFC F. Prepážky v spodnej časti môžu byť prenastavené do mnohých rôznych variantov. Možnosť vložiť štyri krabičky SFC LL plus dve VS820ND (NDM) alebo sedem VS820ND (NDM) (všetky uvedené krabičky sa predávajú zvlášť). Istiaci zámok veka zamedzí nechcenému otvoreniu hornej časti pri jeho odklopení. 2 × prepážka na zavesenie trblietok, wobblerov alebo pilkrov. Na oboch stranách je držiak klieští alebo peánu. Ten je tvarovaný tak, aby sa dal použiť keď kufor položíte alebo aj postavíte. Na spodku sú protišmykové gumy. Kufor bude držať na mieste aj pri použití na lodi

  • farba: čierna
  • d o kufri je možné vložiť krabičky typu SFC LL, SFC F, WG 9, WP 3, VS 820ND (NDM) a VS 4060
  • rozmery: 48 x 35,6 x 18,6 cm
Osobní odběr v naší prodejně v Olomouci
O termínu vyzvednutí Vás budeme informovat
Zadarmo
 
GLS ParcelShop - osobní odběr na výdejním místě
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání (max. délka zásilky 100 cm, nelze použít pro zaslání rybářských prutů)
Zadarmo
 
GLS - doručení na adresu
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání
Zadarmo
 
Česká pošta - balík Do balíkovny
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání (max. rozměr 50x50x70 cm, nelze použít pro zaslání rybářských prutů)
Zadarmo
 
Česká pošta - balík Na poštu
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání
Zadarmo
 
Česká pošta - balík Do ruky
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání
Zadarmo
 

Podobné produkty