Kategórie

Nové produkty

Facebook

Blog

Navštívte náš blog

Multiplikátor Shimano Aldebaran BFS HG LH

Aldebaran BFS je ten najlepší multiplikátor na ultraľahkú prívlač od značky Shimano. Tento ľahký, technicky skvelý navijak, navrhnutý na lov na tie najmenšie nástrahy, dokáže pracovať s nástrahami s hmotnosťou od 1 gramu. ryby.

Viac detailov

Shimano

ALDBFSHGL

Nový produkt

Dostupnosť: 1 až 2 dny

426,75€

413,95€ po registraci

Multiplikátor Shimano Aldebaran BFS HG LH. Aldebaran BFS je ten najlepší multiplikátor na ultraľahkú prívlač od značky Shimano. Tento ľahký, technicky skvelý navijak, navrhnutý na lov na tie najmenšie nástrahy, dokáže pracovať s nástrahami s hmotnosťou od 1 gramu. Ak ste špecialista na ľahké nástrahy, ktorí radi lovia na malé nástrahy, alebo menšie druhy rýb, ako je pstruh, ostriež, tak si tento navijak zamilujete. Rýchle švihnutie špičkou prútu uvedie aj tie najľahšie nástrahy do letu, ktorý je takmer bez trenia. A pokiaľ sa zmenia podmienky, alebo zvolíte inú hmotnosť nástrahy, všetko rýchlo prispôsobíte jednoduchým nastavením brzdy.

Pozoruhodný výkon pri nahadzovaní ľahkých nástrah je zaistený systémom FTB (Finesse Tune Braking). Jedná sa o kombináciu magnetickej a odstredivej brzdy, ktorá funguje v harmónii s ultraľahkou cievkou MGL III. Ďalej zvyšuje výkon dizajn cievky S3D a technológie SilentTune. Pri nastavení brzdy na najnižší stupeň je trenie brzdy takmer neviditeľné. Aldebaran BFS má však oveľa viac, než je pozoruhodný výkon pri nahadzovaní malých nástrah. Mikromodulárna prevodovka a uloženie prevodovky X-Ship poskytujú hladký chod a výkon. Celková hmotnosť je znížená použitím tela Hagane z magnézia a materiálu Ci4. Špecialisti na ľahké nástrahy, ktorí preferujú rýchle navíjanie, ocenia možnosť voľby prevodu 7,8:1 (HG), alebo 8,9:1 (XG). Oba modely sú vybavené zvukom brzdy Excitind Drag Sound, pre lepší zážitok pri zdolávaní rýb.

  • verzia pre ľavú ruku
  • vyrobené v Japonsku

Typ Ložiská Prevod Návin Kapacita Brzda Váha
BFS HG LH 10 + 1 7,8:1 71 cm 0,23 mm/50 m 3,5 kg 130 g
BFS XG LH 10 + 1 8,9:1 81 cm 0,23 mm/50 m 3,5 kg 130 g
Osobní odběr v naší prodejně v Olomouci
O termínu vyzvednutí Vás budeme informovat
Zadarmo
 
GLS ParcelShop - osobní odběr na výdejním místě
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání (max. délka zásilky 100 cm, nelze použít pro zaslání rybářských prutů)
Zadarmo
 
GLS - doručení na adresu
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání
Zadarmo
 
Česká pošta - balík Do balíkovny
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání (max. rozměr 50x50x70 cm, nelze použít pro zaslání rybářských prutů)
Zadarmo
 
Česká pošta - balík Na poštu
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání
Zadarmo
 
Česká pošta - balík Do ruky
Doba doručení je obvykle do druhého pracovního dne od odeslání
Zadarmo
 

Podobné produkty